Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Robert Lambert odpoczywa po trudach minionego sezonu. Zawodnik wraz ze swoją narzeczoną odwiedził Dubaj. Oprócz zwiedzania nie zabrakło również czasu na steka w restauracji i towarzystwie samego właściciela sieci słynnych restauracji, specjalisty od steków, Nusreta Gukce, bardziej znanego pod pseudonimem Salt Bae.

 

– Wraz z moją przyjaciółką jesteśmy fanami dobrych steków, a Salt Bae obserwujemy na Instagramie. Korzystając z tego, że byliśmy w Dubaju i wiedząc, że ma on tam jedną ze swoich restauracji, postanowiliśmy zarezerwować sobie stolik – mówi na łamach Speedway Star Robert Lambert.

Jak się okazuje, w czasie wizyty żużlowca w lokalu był w nim również sam właściciel, który zarządza dwudziestoma dwoma swoim restauracjami na całym świecie.

Brak opisu.

– Podczas naszego posiłku Salt Bae podszedł do nas, aby upewnić się czy wszystko jest w porządku i czy nam smakuje. Wymieniliśmy parę zdań i oczywiście wykorzystaliśmy moment, aby wspólnie zrobić sobie zdjęcie. Fajna sprawa – podsumowuje Lambert.

Warto nadmienić, iż najbardziej popularny i jeden z tańszych steków okraszonych jadalnym złotem „Nusret Golden Steak” w znanej restauracji kosztuje w przeliczeniu około 500 dolarów.

Brak opisu.

Warto dodać, że celebryta w przeszłości gościł u siebie takie gwiazdy jak Ronaldinho, Diego Maradona, David Beckham czy Robert Lewandowski.