ŻUŻEL OD KUCHNI #1 – KURCZAK PO WŁOSKU Z NORBERTEM KRAKOWIAKIEM (GKM GRUDZIĄDZ) ← GKM – Unia. Pojedynek braci Pawlickich i walka serca z rozumem ŻUŻEL OD KUCHNI #2 – MAKARON A LA PARMA Z PATRYKIEM DUDKIEM (APATOR TORUŃ) → Może cię zainteresować: Żużel. Matias Nielsen chwali ostrowski klub. „Ludzie wokół są niesamowici” 18 grudnia 202218 grudnia 2022 Michał Jasiński 0 Żużel. Paweł Przedpełski: Spełniłem moje ciche marzenie. Do startów w Grand Prix przystąpię, aby wygrać każdy kolejny bieg 10 października 202110 października 2021 Dominik Niczke 0 Żużel. Joanna Cedrych – kobieca wizja żużla: Wyjątkowy rok i atrakcje sezonu ogórkowego 10 listopada 2020 Redakcja Po Bandzie 2